Contact

Black Friday

24 oktober 2018

Over een maand is het alweer zover….. Black Friday 2018

Wat is Black Friday

Black Friday is een uit de Verenigde Staten overgewaaid shopfeestje en heeft inmiddels in Nederland ook flink aan populariteit gewonnen. Elk jaar doen er weer meer (online) winkels mee met grootse kortingen en aanbiedingen om consumenten over te halen producten en diensten te kopen.

Vergroot je zichtbaarheid met ballonnen

Balloonsss heeft naast de zwarte ballonnen ook nog bedrukte ballonnen voor Black Friday.

Bijvoorbeeld de grote rode XL Top ballonnen, bedrukt met Sale. Hiermee kan je je etalage mee versieren. Ook op de ballonpilaar staat deze Top ballon prachtig. Maak de rest van de pilaar af met zwarte ballonnen.

De pilaar benadrukt het thema Black Friday en geeft jouw winkel goede attentiewaarden in de winkelstraat.

 

Hoe plaats ik een bestelling

Een bestelling plaatsen kan via het contactformulier, telefonisch of per mail.

Geef aan:

  • Type ballonnendecoratie
  • Kleuren
  • Datum van plaatsing
  • Locatie

Je ontvangt een offerte van je aanvraag. Na goedkeuring zullen we de bestelling plaatsen.

Graag ontvangen we de bestellingen voor Black Friday z.s.m. Balloonsss staat voor kwaliteit en professionaliteit. Elke opdracht willen we met zorgvuldigheid behandelen en inplannen. We zullen onze uiterste best doen om ook last-minute opdrachten nog te verwerken.

Balloonsss heeft heel veel leuke, stijlvolle ballondecoraties. Bijvoorbeeld, ballonnenboog, ballonnenpilaren, een ballonnenslinger, folieballonnen of heliumballonnen. Wil je meer weten over wat er mogelijk is qua ballondecoratie op jouw feest. Laat het me weten. martina@balloonsss.nl