Contact

Thema's

Zakelijk

Voor bedrijven zijn er diverse gelegenheden om een evenement te decoreren met ballonnen. Denk aan de opening van je bedrijfsgebouw of winkel. Maar ook bij beurzen of speciale feestdagen zoals Kerst of de nieuwjaarsreceptie biedt de decoratie van Balloonsss uitkomst om de betreffende locatie op een feestelijke en stijlvolle manier aan te kleden. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte.

Beurs

Ballonnen geven jouw event extra attentiewaarden. Denk hierbij aan ballonnenboog, ballonnenslinger of ballonnenpilaren.

Opening

Een opening van een nieuw pand is altijd een feestelijke gelegenheid. Balloonsss decoreert jouw pand met ballonbogen en ballonpilaren en losse ballonnen.

Thema

Van ballonnenbogen tot losse ballonnen in elke gewenste kleur om jouw evenement extra feestelijk te maken.

Jubileum

Een werknemer in het zonnetje zetten? Of gaat een collega met pensioen? Reden voor een feestje! We bezorgen ook trossen ballonnen.

Particulier

Ben jij op zoek naar feestelijke, stijlvolle ballondecoratie voor jouw event? Voor elke gelegenheid heeft Balloonsss de juiste ballonnen! Aan de hand van jullie wensen adviseer ik je graag over de mogelijkheden en laatste trends.

Bruiloft

Of je het nu groots of liever wat kleiner wilt aanpakken. Balloonsss helpt je met de mooiste ballonnen en decoratie voor je bruiloft.

Baby

Er is een baby op komst dus reden tot feest. Natuurlijk ook leuk om zo samen met je familie en vrienden te ontdekken of het een jongen en meisje wordt.

Themafeesten

Van ballonnenbogen, ballonenpilaren tot losse ballonnen, Balloonsss heeft alles in huis om jouw evenement extra feestelijk te maken.

Verjaardag

Verjaardag, jubileum of trouwdag? Geslaagd of met pensioen? Met Balloonsss tover je het feest om tot een topfeest.

Professioneel

Passend bij elk themafeest

Kwalitatief en duurzaam

Waarom Balloonsss?

Kwalitatief en duurzaam
Professioneel
Passend bij elk themafeest

Wil je meer weten over Balloonsss of een offerte aanvragen?

Neem contact met mij op