Contact

Over Balloonsss

Wat leuk dat je meer over Balloonsss ballondecoratie wilt weten…

Balloonsss gaat verder met een nieuwe eigenaar.

Na 5 jaar draagt Martina Hidding Balloonsss over aan Lisette Verkade. Met veel enthousiasme neemt Lisette het stokje over van Martina. “ Ik kijk er naar uit om de vrolijke activiteiten van Balloonsss door te mogen zetten”. Martina heeft een mooi bedrijf neergezet en nu ze een nieuwe uitdaging heeft gevonden ga ik met evenveel passie en plezier verder op de ingeslagen weg. Ook ik zet me met veel enthousiasme in om de aankleding van jouw bruiloft, verjaardag, bedrijfsopening of jubileum te organiseren.

Martina: “Ik wil via deze weg iedereen ontzettend bedanken”.


Bijna 5 jaar geleden begon ik mijn avontuur met de woorden…. “Aangenaam, ik ben Martina Hidding... het 'geheime wapen' achter Balloonsss. Ik vind het geweldig om met ballonnen bezig te zijn. Ze geven gelijk een gezellig, feestelijk sfeertje waar ik zo van hou. Ik geniet van het leven, ben positief, enthousiast en maak van elke dag een feestje! Dat is ook de reden dat ik ben begonnen met Balloonsss!”

En nu 5 jaar later heb ik toch besloten om zelf te stoppen met Balloonsss en het te verkopen. Er kwam een prachtige nieuwe uitdaging op mijn pad, iets wat ik ook altijd al heb willen doen. In de afgelopen 5 jaar heb ik zoveel mooie mensen mogen ontmoeten waar ik de aankleding voor hun bruiloft, verjaardag, opening van het bedrijf, beurzen enz. mocht regelen. Ook de leuke acties zoals Valentijn, Black Friday, Pasen enz. die ik bij o.a. de Ellekoot, winkeliersvereniging in Rhenen en Winkeliersvereniging Scheepjeshof mocht verzorgen. Ook mocht ik onderdeel zijn van het professionele team van vaste leveranciers wat bij
de opentrouwroutes bij Residence Rhenen aanwezig was en mee gewerkt werd. En de vele horeca ondernemingen die zoveel klanten doorverwezen naar mij. En nog zoveel meer. Ook de Coronaperiode was een bijzondere tijd. De grote evenementen gingen natuurlijk niet door, maar het was prachtig om te zien hoe creatief iedereen werd. Ballonnen aan auto’s, fietsen, ballonnen aan 5 meter lange linten zodat ze omhoog konden gaan naar oma op verdieping 5. En heb heel veel ballonnen bezorgd als verrassing. Alle reacties waren stuk voor stuk fantastisch, hart verwarmend.

Ik wil via deze weg iedereen ontzettend bedanken voor het vertrouwen wat jullie mij hebben gegeven en voor alle leuke opdrachten die ik van jullie mocht doen en de altijd fijne samenwerking!

Een vrolijke toekomst


Balloonsss blijft dus bestaan! En gaat positief verder met het opvrolijken van feestjes, evenementen, bruiloften en nog veel meer. Ik denk graag mee om jouw evenement te voorzien van een nóg feestelijker tintje met ballonnen. Neem contact op om jouw wensen door te spreken. Ik sta je heel graag te woord.

Vrolijke groeten!
Lisette Verkade

Professioneel

Passend bij elk themafeest

Kwalitatief en duurzaam

Waarom Balloonsss?

Kwalitatief en duurzaam
Professioneel
Passend bij elk themafeest

Wil je meer weten over Balloonsss of een offerte aanvragen?

Neem contact met mij op