Contact

Verjaardag

Vier het leven en dus ook zeker je verjaardag! Of je het nu groots wil aanpakken of liever een bescheiden feestje. Voor iedereen en voor elk budget hebben we prachtige ballonnen. Maar één ding is zeker met de ballonnen van Balloonsss creëer je een fantastisch feestje!

Sweet 16 party

Wordt je zoon of dochter 16 jaar? Dan is dit het moment om een Sweet 16 Party te organiseren. Dit is een feestje dat zestienjarigen geven met vooral heel veel glitter en glamour! Een fenomeen overgewaaid uit Amerika en steeds populairder aan het worden in Nederland. Vaak wordt er aan een Sweet 16 Party een thema gekoppeld zoals bijvoorbeeld denim-and-diamonds of een echte James-Bond-avond.

Jubileum

Een jubileum is een extra reden om met je verjaardag uit te pakken. Of je nu een locatie afhuurt of je geeft een leuk tuinfeest. Balloonsss maakt aan de hand van je wensen een prachtige feestlocatie met prachtige ballonnentrossen, ballonnenslingers of verlichte ballonnen. Alles is mogelijk.

Waarom Balloonsss?

Wij informeren je en denken mee over de mogelijkheden qua decoratie. Een thema voegt “bling” toe aan je feest! Heb jij al een thema? We decoreren de feestlocatie aan de hand van het thema of kleurstelling die we hebben afgesproken. Zo ontzorgen we jou zodat je volop kunt genieten van het feest.

Advies en prijsindicatie ontvangen?

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.


Fout: Contact formulier niet gevonden.