Contact

Ballonnen baby

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin een hoop gebeurt. Reden genoeg om dit te gaan vieren! De ballonnen van Balloonsss mogen natuurlijk niet ontbreken op dit bijzondere feest.  

Babyshower

Vanuit Amerika is de ‘Babyshower‘ komen overwaaien. Tijdens dit feest wordt de zwangere in het zonnetje gezet door haar beste vriendinnen en/of (schoon)zussen. Ze wordt heerlijk verwend met prachtige cadeautjes en aandacht!   

Meestal wordt de babyshower als verrassing georganiseerd door familie of vrienden. Het gebeurt echter steeds vaker dat de zwangere zelf het feest organiseert. Dat heeft als voordeel dat je de planning helemaal in eigen hand kan houden en zelf kunt bedenken wat je wel en niet wilt doen. 

Wat is het beste moment voor een babyshower?

Een veel gebruikt tijdstip om dit feest te geven is rond de zevende maand van de zwangerschap. Op dat moment zit je als zwangere meestal lekker in je vel: je buik zit nog niet in de weg én je bent over de eerste zwangerschapskwaaltjes heen.  

Mogelijkheden

Aan welke mogelijkheden kun je denken voor je babyshower:

  • Ballondecoratie in blauw, roze of neutraal. Styling passend binnen jullie thema  
  • Decoreren van de feestlocatie met ballonnentrossen, ballonpilaar of boog
  • Creatief meedenken! 

Gender Reveal Party

Ook overgewaaid uit Amerika en hier inmiddels helemaal hot: de Gender Reveal Party. Een feestje waarop je iedereen tegelijkertijd laat weten of jullie een jongetje of een meisje verwachten. Met ballonnen in de betreffende kleur kun je op een originele manier het geslacht van jullie kindje bekend maken.  

Mogelijkheden

Een grote topballon (80 cm) met roze of blauwe confetti. Prik de ballon stuk en de confetti verklapt het geslacht.  

Kraamfeest

De geboorte van jullie baby is natuurlijk reden genoeg voor een feestje. Je bent natuurlijk super trots op je baby en het liefst laat je je baby gelijk aan iedereen zien. Bij een kraamfeest kan je iedereen tegelijk uitnodigen, super gezellig en nog prettig ook. Ideale gelegenheid wanneer je niet maandenlang visites wilt ontvangen.  

Mogelijkheden

  • Ballondecoratie in blauw of roze.  
  • Decoreren van de feestlocatie. Denk hierbij aan leuke ballonpilaren of bogen, of prachtige ballontrossen. En de grote topballonnen (ca. 80 cm) helium gevuld geven je feestlocatie een prachtig feestelijk en stijlvolle uitstraling.  
  • Creatief meedenken!

PS: uiteraard mogen in de kraamweek ook de ballonnen niet ontbreken. Denk hierbij aan leuke folieballonnen of een ballonnenslinger voor boven het kraambed.  

Advies en prijsindicatie ontvangen?

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.


Fout: Contact formulier niet gevonden.